Известие

Collapse
No announcement yet.

накладки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• накладки

здравейте,току що ми светна лампата за накладките,аз преди време ги бях гледал и феродото си беше бая малко.Кажете ми какви трябва да взема в смисъл (меки,твърди,марка,качество)Нали този комплект от 51лв. са накладките за 2те колела?колата е AR 146 / 1.4 тс / 98г. / помагайте колеги за да търся,че имам много пътуване тези дни.мерси предварителн

---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

тези 1 към 1 ли са с мойте (размер,захват и т.н) за да не ги поръчам и да си ги бия в главата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...mRuDwrliP2.BMP
    Last edited by emo84; d.m.y г., 15:23.

Колега , отиваш в магазина и казваш марката на колата , модела и двигателя и те ще ти предложат поне 2-3 вида . Цените започват от 32-33 ле. за накладки с марка Thrusting и продължават с цени от сорта на 50 лева за Ferodo и по-висок клас Ferodo от около 70 лв.
    Аз лично карам с първата марка и съм доволен . Ако няма да се правиш на състезател , мисля , че ще ти свършат хубава работа
    Комплекта накладки включва 4 броя накладки ( за всяко колело по 2 ) като към тях са и датчиците за износване ( едни кабелчета с букси ) .
    Надявам се , съм помогнал
    П.П
    Ако можеш отиди в магазина със свалените накладки , за да са 1 към 1 с тези които купуваш
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Колега , отиваш в магазина и казваш марката на колата , модела и двигателя и те ще ти предложат поне 2-3 вида . Цените започват от 32-33 ле. за накладки с марка Thrusting и продължават с цени от сорта на 50 лева за Ferodo и по-висок клас Ferodo от около 70 лв.
      Аз лично карам с първата марка и съм доволен . Ако няма да се правиш на състезател , мисля , че ще ти свършат хубава работа
      Комплекта накладки включва 4 броя накладки ( за всяко колело по 2 ) като към тях са и датчиците за износване ( едни кабелчета с букси ) .
      Надявам се , съм помогнал
      П.П
      Ако можеш отиди в магазина със свалените накладки , за да са 1 към 1 с тези които купуваш
      ясно колега,а тези ferodo гледам че ту ги хвалят ту не.Ти как мислиш добри ли са.аз лесно ще ида с накладка в магазина обаче може да няма тези който препоръчват за добри.Знам ли

Comment

Ами хубаво Феродо е това скъпото , но според мен са за по-интензивно натоварване . За да се усети осезаема разлика си иска е готини дискове и апарати , само с накладки няма да стане
        Според мен , най-евтиния вариант е перфектен . Лично мое мнение е , че няма смисъл от 2 пъти по-скъпи накладки .
        Предполагам няма да караш на писта
        Тръстинг-а при моето каране изкарва около 23-24 000 км. Задните дори докараха около 30 000 км.
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

в http://axm-auto.com/излизат тези / SIMER,STEINHOF,FEROD,PERMAFUSE/ и на мен ми се иска да взема по евтини но знам ли какви са
          Last edited by emo84; d.m.y г., 16:45.

Comment

Ами аз от евро07 ги пазарувах . А сайта който ми показваш нещо не ми го отваря браузъра . Колко излизат най-евтините според тоя сайт и какви са ?
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

най евтините в тоя amx са SIMER - 37лв. колегата Тонов каза,че и те са добри

Comment

Ами взимай от тях тогава Аз не съм карал с такива , но щом Тонов е дал добър глас за тях , мисля , че може да му се вярва
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Разликата в цената на накладките е минимална, се си струва да се правят спестявания, точно от това!
                  Съветвам те първо да си закупиш меки накладки, а не такива, които ще изкарат 100к км и две смени на диска, защото го трият поради твърдата си повърхност.
                  Аз карам вс си коли единствено и само с Пармафюс. За моята са 50-55лв предни, за твоята незнам. Един ден след като съм карал, джантата си е потъмняла от накладката. Не пипа диска. Преден комплект изкара някъде 35-40к км!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Разликата в цената на накладките е минимална, се си струва да се правят спестявания, точно от това!
                    Съветвам те първо да си закупиш меки накладки, а не такива, които ще изкарат 100к км и две смени на диска, защото го трият поради твърдата си повърхност.
                    Аз карам вс си коли единствено и само с Пармафюс. За моята са 50-55лв предни, за твоята незнам. Един ден след като съм карал, джантата си е потъмняла от накладката. Не пипа диска. Преден комплект изкара някъде 35-40к км!
                    да и аз така мисля да не спестявам тази разлика от 10 - 15 лв. все пак не се сменят всеки ден

Comment

Аз все пак ти препоръчвам ФЕРОДО. За пермафюз също съм чул добри отзиви от колегите във форума.
                      Симер НЕ.
                      Last edited by tonov; d.m.y г., 20:11.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

В АЛ.Ауто имаше някакви Сиферт бях си ги купувал в тежки парични моменти и бяха добри,умерена твърдост,нецапаха много джантата но пък и несвиреха.
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

В крайна сметка, редовия потребител като си купува накладки от магазина не може да разбере твърда или мека накладка си купува.
                          Още една марка има на пазара, които според мен стават - MAFF.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

За мен по-свирещи накладки от Ferodo няма докато бях с тях на кръстовищата хората се обръща да видят коя газка спира, но това незначи че неспираха. В момента съм с MAFF и сам мнго доволен.
                            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                            sigpic
                            http://vbox7.com/play:884c5234
                            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

явно има разлика и при различните накладки от една и съща марка ...
                              аз бях с феродо на 146-цата и не свиреха грам
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X